Jävligt annorlunda hip hop video.
Promoe - Mammas gata ft. Timbuktu, Supreme och Andreas Grega.

Update. Okej, jag hade inte tänkt att kommentera den här videon eftersom jag är splittad till hundra, eller åtminstonde till två, om vad jag egentligen tycker om den. Ena delen av mig tycker att den är sjukt bra, originell och JÄVLIGT nytänkande inom genren hip hop videor. Andreas Grega som riddare, jäklar vad han klädde i den rollen. Svensk hip hop visar att de kan köra en annan style än bara rumpskak. Timbuktu, Supreme, Promoe och Grega gör ett kanonjobb i videon, vem visste att de kunde klä om på det sättet?!?!?! Alla två tummar upp! Öh, för rätta mig om jag har fel, men jag har då i vart fall aldrig sett något liknande.

Men.. sen kommer andra delen av mig fram och tycker till. Den delen vill trycka bort videon. Vill inte se Timbuktu som djävulsbock, vill inte se skogen, dimman, Supreme som geggigt monster och Promoe som någon slags Sagan om ringen figur. Nej. Jag är sjukt lättskrämd och kommer få gå åratal i terapi efter det här.

Jag har försökt att komma fram till någon kompromiss med mig själv. Men det går inte. Så jag kommer fortsätta tycka att den är sjukt bra, samtidigt som jag vill trycka bort den, samtidigt som jag tycker det är genialt och älskar figurerna så klarar jag det inte.

Splittad till tusen var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0