Jag, Fotbollshuligan?


AIK match i måndags. Hanna och jag är verkligen på G inför den. Vi har laddat upp med aquatinis, snygga klänningar, snyggt hår, höga klackar. Alltså helt missanpassade inför en match.

Thats us!

AIK halsduk hade vi lindade runt oss och lite lagomt lulliga kommer vi till Ullevi.

Kissande i den gigantiska skogen som bestod av ett träd känner jag mig som 14 igen. Well.

Vi är lite smått lulliga och ska skåla med våra flaskor, min flaska råkas krossa och helt wips så har jag 5 poliser på mig. Förs iväg till en pikebuss och blir bortkörd som huligan. PINSAMT! Och jag bara, det här är inte sant. Skojar ni med mig? Mobilen ringer medan jag halvt som halvt ligger på golvet i pikebussen (omringad av minst 5 poliser, som höll i mig) HAHA. Jag försöker sträcka mig efter mobilen, poliserna blir galna.

-LIGG STILL!

På polisstationen är det fulla aik:are som har misshandlat folk. Och så jag. JAG! Som hade mindre än 0.2 promille i blodet. Jag får sitta där. Poliserna hittade en kapsylöppnare i väskan. Som genast blir klassat som terrorvapen.

Kläder får jag inte heller ha på mig. Jag har myror i arslet och undrar hur länge jag måste sitta där. Poliserna är otrevliga och frågar varför jag fortf har min AIKhalsduk runt mig. Well, kanske för det är det enda plagget förutom klänningen ni inte har tagit av mig!
- Det var korkat av dig att du satte på dig den från början, säger de med ett hånflin!

Jävla göteborgare. Rasister.

Uttråkad är jag och försöker hitta någon att snacka med, går in i andras fylleceller, petar lite på de när de ligger och sover. Haha, fult. Tillslut så får jag tillstånd att komma in i världens minsta rum och sitta på världens hårdaste fotölj och se på världens minsta TV med 2 kanaler. Så istället för att vara på MIN match får jag sitta på polisstationen i världens minsta rum och se på Ernst sommartorp.

Ironi.

Jag stänger dörren om rummet. Poliserna kommer rusande - VARFÖR STÄNGDE DU DÖRREN?!?!?!

Ironi. Hjälp.

Sitter där och ser på jävla Ernst en liten stund tills en polis kommer in igen och stänger av TV:n. Går ut därifrån och säger - Ja, det var väl det jag trodde, har man två tv-apparater på så får man dålig bild. Varav min TV stängs av.

Och där sitter jag.

Äggkastning visar hur långt jag har kommit i utvecklingen ;)


I flera månader har Hanna sparat ägg. De har blivit äckligt gammla. Lagoma att använda för att ta ut hämd på någon. Någon är hennes ex.
Äggen var min geniala plan. Så vi tog med de på spårvagnen, det var stekhett och när vi kom fram var vi tvugna att gå igenom något som var värre en en djungel. Mina svarta pumps klagade Big Time!

Problem 1 när vi kom fram var att hon hade missbedömt höjden. Fönstret satt tusen meter upp och det fanns inte en chans i världen att vi skulle träffa!
Så, smart som jag är kom jag fram till att vi borde knäcka äggen genom hans brevinkast. För det om något blev om möjligt ÄNNU äckligare!

Problem nr 2 var att vi inte hade någon portkod in. Så jag prövade att ringa på hos olika grannar. Men det löstes snabbt av att en förbipasserande kvinna släppte in oss. (naiv nog att inte tro att vi skulel terrorisera hennes granne) : )

Äntligen inne, ringde på dörrem för att kolla att han inte var där ingen öppnade, Hanna tog upp äggen och jag ringde på igen. Men tror ni inte att han öppnar dörren? Hanna springer uppför trappan, ramlar och för ett jävla väsen. Kvar står jag helt stum och stirrar på honom.

Tillslut får jag fram ett - Nu har jag nog kommit fel.. ( Lite som - This is not where i parked my car)

Sugerdaddy kom över med glass ;)

image45

Heta dagar, vad ska man göra?

Lagade världens godaste kycklingfile med mögelost och limerise till Sugerdaddy. Och vad gör snubben när han får maten? Han häller äcklig jävla ketchup över all mat! Aldrig, aldrig mer ska jag anstränga mig för han i alla fall : )

Well, i alla fall hade han med sig efterrätt. Glass : )
Och glassen lektes det en massa med, oh my good vad han har fört glass till en annan nivå! Killen vet i alla fall hur man leker ; )

Stora vinnaren på MTV Movie Awards!
image43image44


Arielle Kebbel!

Lyckades med kombinationen sött och sexigt!!
Färg med trend, och hennes energi bara sprakade! Lika mycket som klänningen!!

Helt underbart! <3

X

Victoria Beckham - MTV Movie Awards

image42

Spännande klänning och spännande frisyr! Victoria kommer alltid med något nytt och färgstarkt!

Rihanna på MTV Movie Awardsimage41


Vet inte vad jag tycker om hennes outfit. Hon är alltid skitsöt och kommer undan med vad som helst.

Men spännande kan jag inte säga att outfiten var..

Håret är i alla fall skitsött!

X

Sött men tråkigt - MTV Movie Awards

image33image34
Både Jessica Alba och Mandy Moore körde på röda klänningar.

Fina visst - men inget nytt eller spännande. Ganska anspråkslöst. Vi har sett det förr! (Söta silver skor med rosett på Mandy Moore, tänk om hon kunde vågat mer!!)
Eva Mendez i MTV Movie Awards

image32


Eva Mendez klänning skulle vara så mycket mer spännande och intressent med en kuvert väska i silver och annan frisyr.

Lämplig kanske vore en snygg latina backslick!?

Kanske ska hon på picknick efter galan?

Paris på MTV Movie Awards!image31


Svart, svart och svart dominerade galan. Med viss silverstäng.

Men Paris klänning tog i alla fall hem svarttoppen med sin klänning. Mest fantasifull/ lekfullt dramatisk i svarteran och accosiarena var stilrena, håret och sminket var flawless.

x

MTV Movie Awards!


MTV Movie Awards har precis gått av stapeln!

Uppdaterar strax med bilder och kommentarer!

x

Ny italiensk väska ; )

image30
Hittade världens läkraste italienska väska idag. Var tvungen att köpa den, kunde inte motstå för fem öre!
Bilden gör den inte alls rättvis. Helt klart min nya kärlek!

<3
Bling Gucci <3


image29


De här skulle jag kunna dansa med hela nätterna! Underbara och rätt höjd på klacken + en massa bling bling! Lite som de skorna jag shoppade loss på Nilson förra veckan. <3

Paris Hilton i Simpsons ; P


- Gud vilka ögonfransar!image28Var på middag, grekiskt taverna. Servitrisens första mening hade inget med mat att göra utan hon brast ut i en hyllning till mina ögonfransar och hon var bara tvungen att veta vilken mascara jag använde : )

Säger bara det, Love Lancome!

+ Maten var gudomlig, särskilt vitlöksbrödet (skulle kunna mörda för det!).

- Sugerdaddy har inte flätat om håret, utan rakat av det. Fult, hoppas det växer ut snabbt!

Spännande designer!

image26
image27


Jag längtar efter att se vad den här mannen kan göra för Wesc!

So keep tuned!

Sugerdaddy tyckte jag kunde komma hem och leka SugerMama
image22

Problem med Sugerdaddy är att han har två barn. Problemet ligger inte i att han har barn, utan att jag inte har tänkt att komma och leka mamma till de.

Bara själva grejen att jag kan bli inplacerad i facket Bonusmamma.

Det funkar inte. Jag är för omogen och barnslig för att fungera som det.

Men, ska strax ta itu med mitt utseende med en massa lager smink och lite snygga kläder så jag ser anständig ut när jag ska på min lördagsmiddag, sen får vi se om vi kommer igång med någon shopping.


Snart får ni se mig i Du är vad du äter.Jag har kommit in i en godiswhatever. Det är skammligt hur mycket jag har proppat i mig den här veckan. Så för att råda ett bot på det ska jag ge bort mitt kontokort till Ms E.

Om inte det fungerar vet jag inte vad jag ska göra. Då kommer ni inom kort få se mig i Du är vad du äter.

Jag kan nästan känna hur mitt hjärta pumpar ut socker och fett istället för blod. Jag kan känna hur mycket min hud hatar mig för den här veckan. Jag kan se hur min mage växer, hur mina ben blir dallrigare och dallrigare.

Skärpning!

Tur nu är att man inte har galna fotografer efter en som bara längtar efter att visa hur misserabel man kan se ut.

image21

Pamelas bröst växte?

image20

" Det måste ha med belysningen att göra" - Pamela som inte inser hur huge hennes bröst egentligen är förrän hon ser sig själv på TV.

Men who knows, man säger att kameran lägger på 5 kg. Hennes kg kanske hamnar på brösten ;P

Pharrell and fashion! <3


image19Jag älskar lekfullheten som är i designen.

Lite street som hittat färgpensel och kritor ; )Justin Timberlakes dissvideo till Britney.Det är ingen medveten diss från Justin till Britney.

Däremot är det grymt snyggt gjort! Bättre än orginalvideon!

Angelina Jolies förvandling?

image17
image18Jag är övertygad om att hon opererat näsan och jag tror att hon gjort något med kindbenen. Syns inte så bra på den här bilden men ; )

Hur som helst var hon skitsöt innan och jättesnygg nu!

RSS 2.0