Stjärtaga


SEXANNONSER.


Jag antar att det är jag som är konstig som sitter och läser sånt här. But, well.. it's kinda funny ;) Hittade två annonser som fångade min uppmärksamhet.

"Stjärtaga
Jag är en gift 60-årig man med lång erfarenhet att tukta och aga kvinnor och män både i sverige och utomlands. Du kan få erotisk aga och smisk och jag kan också tuka och aga dig som tycker att du förtjänat att få skinkorna randade - alltså även ren terapi. Jag har god erfarenhet av både ock. Du måste vara minst 18 år, men det finns ingen övre gräns uppåt men en fördel att du har stora och tåliga skinkor."

Okej, hehe. Faaan. Stora tåliga skinkor. Jag har niggerass. Maybe jag kommer in på den kriterien? Fast tåliga vet jag inte om de är. De somnar om man sitter för länge på de ;) Och vad fan är stjärtaga för ord egentligen??
Eller den här!

"jag är en ung och seriös kille som söker en eller flera tjejer för att slicka dina/era fötter. jag kan också agera fotpall om du/ni vill. jag är ren, frisk och seriös. hopas på svar. mvh undergiven kille"

Agera fotpall, fan lägg av. Vart finns the satisfaction där?? Kanske man skulle svara på de och se vad som händer? Fan vad bekvämt att ha en fotpall, slipper man köpa en på IKEA. Man sparar alltså pengar på det. Hmm.. en tanke. Undrar om min fotpall kommer vara snygg eller se ut som ett freak?
Fast jag skulle hellre spanka. Med en stor piska på den där 60-åriga GIFTA gubben. Fan, jag tror att han behöver terapi!
Ska nog föreslå det.

Daphne Doggy på smiskturnè.

image238

Kommentarer
Postat av: Johanna

HAHAHAHA va knas! Kanske ska börja läsa dom oftare ;)

2007-11-09 @ 21:31:10
URL: http://bicini.webblogg.se
Postat av: Daphne Doggy

yes baby, det tycker jag att du ska göra!

2007-11-10 @ 11:12:39
URL: http://blondinandthecity.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0