Lika barn leka bäst = incest


Men jag tycker faktist att det är äckligt om par ser ut som syskon. Inte fan går jag igång på mina syskon. Alltså letar jag inte heller efter en kille som ser ut som mig (fast jag hade ju en fling med en blond skånsk bimbo). Men FLING, FLING, FLING.

Fuck, jag vill ha en kille som är motsatsen till mig, annars kan jag väl lika gärna sitta hemma och leka med mig själv hela dagarna? Eller? Varför, varför, varför är ni tillsammans med eran spegelbild? I dont get it. Eller är det det där med incest som jag aldrig prövat på som kanske lockar alla look -a-like-par.

Och hela grejen med bloggar, jag fattar inte det heller, alla bloggar överallt. De flesta bloggarna ser likadana ut och som bicini säger, alla modebloggar, alla är likadana och tjejerna posar med knäna ihop och huvudena neråt. Heeell. Min lill siss kan posa på riktigt. På ett starkt och divigt sätt. Ni andra skriker bara - Kom och ta mig.
Screw u!


And yes. Jag älskar skor, osv osv osv.. MEN. Varför? Jag bryr mig inte om ifall du har koftan på dig idag igen. Alla ni har fucking koftor på er hela tiden och tror att ni är helt unika med erat koftande, but guess what. ALLA har den.

SO LONG BITCHE'S! ; )

Kommentarer
Postat av: anna

Jæla shiiit, det gick inte att skcika mailet till dig. Fan vi kanske hade kunnat brevvæxla om det inte vore så jævla dyrt.

2007-11-07 @ 09:43:33
URL: http://enannanryen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0