Jag, dålig förlorare?image233

I våras var jag tillsammans med min engelska radioshowande-breakmyheart-HughGrant. När han var i Sverige för att hälsa på moi, vad kunde vara bättre än att låtsas att man är i England?
Så every fucking morning skulle jag steka ägg, korv, bacon.. you name it. Spyorgie någon?

Det var engelsktema över hela resan hit. (Vissa människor borde inte få lämna sina länder!!) English tea, jag dricker inte te (bara det dödade honom) engelsk new's paper med tuttfior på sidan 3? Fotboll på puben och SJÄLVFALLET spela biljard.
Och är det något som är roligt så är det tävlingar. Nej, nej. Det finns inget som heter vänskapsmatch för mig. Jag MÅSTE vinna. Med alla medel möjliga.

Redan när jag skulle rada upp kulorna insåg jag att fuck. Han kanske vet hur man spelar det här? And yes, han spelade skiten ur mig varenda gång. Jag fick inte ens en chans. När det var min tur så fanns det inga kulor kvar. Jag försökte med hittan och dittan, böja regler och så, men fick alltid till svars
- "This is international pool rouls".

Fuck the rouls, de hjälpte mig inte ett skit med att vinna. Så jag körde med lite distraction, han körde 20 gånger tillbaka. Få honom full var också en skitbra plan, but, den här engelsmannen vägrade bli full på sin öl. Så my lost again. Det var jag som blev kanon och ännu sämre på att spela. På hela resan så vann jag inte EN enda gång. Det är så man börjar fundera på självmord med mina fiskar och yes, han skulle varit med i den orgien.

Jag vill sluta on top! Han kan inte både få dumpa mig OCH vinna spelet. No fucking way.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0